Welkom!
Welkom in ons Spelmagazijn! Dit is een informatieve website over bord- en kaartspellen. We houden bij wat er zich zoal op spellengebied afspeelt en houden je hiervan op de hoogte. In ons Spelmagazijn kun je een hoop informatie vinden met betrekking tot Nederlandse uitgevers, spellendagen en een heleboel spelbeschrijvingen. Onze oude website is ook nog bereikbaar. Hier staat ook veel informatie en verslagen uit de afgelopen 10 jaar op. Veel lees- en speelplezier!Nieuw
Pandemic Legacy
AquaSphere
Machi Koro
RoboRama


bol.com partner
Online Museum
Laatste updates
Spiel is helaas al weer achter de rug. We zijn het aan het verwerken en er wordt gewerkt aan diverse verslagen. Houd de website in de gaten!

Komend weekend is het alweer tijd voor het Spellenspektakel in Eindhoven. Twee dagen spelplezier in het beursgebouw. In de avond wordt nog doorgespeeld in het tegenovergelegen Holiday Inn hotel. Aan de vooravond van het Spellenspektakel (vrijdagavond 9 november 2018) worden de winnaars van de Nederlandse Spellenprijs bekend gemaakt. Als je daar bij wil zijn, biedt het Spellenspektakel daar een mogelijkheid voor: er worden 15 toegangskaarten beschikbaar gesteld^.

Op 04-11-2018 is het Nederlands team bij het WK Pandemic Survival in Italië wereldkampioen geworden. Gefeliciteerd!

Gouwe ouwe
https://sites.google.com/a/spelmagazijn.com/spelmagazijn/home/spellen2/spellen/drachengold
Preview Spiel 2017 in Essen

De Nederlandse Spellenprijs