Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Alcatraz wedstrijd

Geplaatst 2 jan. 2013 13:35 door Ronald Hoekstra
Volgens geruchten wordt er een nieuwe gevangene dit jaar overgeplaatst naar Alcatraz. Kuźnia Gier kondigt een nieuwe speciale nieuwjaarswedstrijd aan. Maak je eigen gevangenenkaart voor "Alcatraz: The Scapegoat" (met behulp van deze Gevangenenkaart) en stuur deze via e-mail naar piotr@kuzniagier.com. Het mag digitaal zijn, maar ook traditioneel geschilderd of een zwart-wit tekening of zelfs een foto. Plaats het op de kaart waar de oorspronkeleijke gevangenen stonden en stuur de e-mail!
Je kunt inzenden tot het einde van januari. Daarna zal de uitgever de beste drie uitkiezen en op de facebookpagina zetten -Facebook- waarna de fans de winnaar kunnen kiezen. De persoon van wie de gevangenenkaart de meeste  "Like it" hits krijgt binnen een week, wint de wedstrijd.
En wat kun je winnen? 1e plaats - Jouw gezicht in de volgende Alcatraz uitbreiding en een door de ontwerpers getekend exemplaar van "1984: Animal Farm". 2e plaats - Jouw gezicht in de volgende Alcatraz uitbreiding en een door de ontwerpers getekend exemplaar van "Alcatraz: Maximum Security". 3e plaats - Jouw gezicht in de volgende Alcatraz uitbreiding en een Alcatraz badge.
Comments