Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Boek: De Goudkoerier

Geplaatst 22 sep. 2011 03:08 door Ronald Hoekstra   [ 23 sep. 2011 03:40 bijgewerkt ]
Bericht van Ton Nennie
 
Hallo puzzelaars,
 
Iedereen vraagt: Waar blijft dat boek nou? Waarom is de website niet meer in de lucht?
Tja, helaas heeft de uitgever (Dutch Filmworks/House of knowledge) het weer uitgesteld. Hij had er goede redenen voor, maar ik zal je de details besparen.
Er is goede hoop op eind november, maar dan moet de boekhandel meewerken.
Misschien is het een idee als jullie de boekhandel en de uitgever bestoken met de vraag wanneer (het mysterie van) De Goudkoerier uitkomt. (Edit: Het boek gaat uitgebracht worden onder de naam House of Knowledge Publishing.)
 
Hierbij toch als kleine troost de laatste versie van de cover. En die mag er zijn.
De verwachting is dat de nieuwe website binnenkort wel de lucht in gaat.
 
Dus nog even wachten.
 
hartelijke groeten,
 
Ton Nennie
 
 


4 van 27 tekeningen

Eerdere informatie

De Goudkoerier

Een schatgraverij gebaseerd op het boek De Goudkoerier, van de auteur van Het Zevende Labyrint, Ton Nennie, dat als ‘puzzel der puzzels’ moet leiden tot een verborgen schat van significante waarde ergens in het gebied van de Utrechtse Heuvelrug & de Kromme Rijn. De Goudkoerier is geschreven door Ton Nennie & Pim van Arnhem

De grote droom (visie) is:
Alle liefhebbers van puzzels, historische romans, eigen cultuur, natuur en toerisme laten genieten van een groots schatgraverijevenement. 

In april 2011 wordt een historische roman op de markt gebracht over de avonturen van een aantal koeriers van koning Lodewijk Napoleon in 1810. Het is een spannend verhaal van zo’n 250 pagina’s, kleurrijke tekeningen, en vele schetsen met codes, afbeeldingen van objecten en plaatsen, routekaartjes, brieven,  cryptische schetsen e.d. Een doolhof aan talrijke verborgen puzzels in tekst en tekeningen zullen puzzelaars maanden in de ban houden om de oplossing te vinden.
  • Met de uiteindelijke oplossing van de puzzels is op 10 cm nauwkeurig de plaats te bepalen waar de sleutel tot de schat ligt.
  • De schat van gouden dukaten, verstopt op de Utrechtse Heuvelrug of in het Kromme Rijngebied, kan gevonden worden door de verborgen puzzels in het boek De Goudkoerier op te lossen.

Comments