Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Carcassonnestickers bij Spel! 15.1

Geplaatst 11 aug. 2011 10:57 door Ronald Hoekstra   [ 11 aug. 2011 11:00 bijgewerkt ]
Rond 25 september verschijnt het eerste nummer van de 15de jaargang van Spel!. Het blad staat weer vol wetenswaardigheden en spelrecensies. Van de 17 bordspelrecensies zijn er maar liefst zeven gewijd aan spellen van Nederlandse oorsprong! 

Met deze Spel! wordt een stickervel voor Carcassonne meegestuurd, waarmee je 64 speelstukken tweezijdig kunt beplakken. Deze stickers zijn beschikbaargesteld door 999 Games. Speciaal voor liefhebbers van wargames is er een kortingsbon van 15% voor spellen van Victory Point Games.

Het blad wordt alleen toegestuurd aan leden van Ducosim. Ben je nog geen lid, meld je dan aan bij penningmeester@ducosim.nl. Voor € 24 per jaar krijg je 4x het blad Spel! (vaak met leuke extraatjes), gratis toegang tot de vier Ducosim Spellenbeurzen, 10% korting bij diverse spellenspeciaalzaken en mag je gratis het Oostenrijkse spellenblad WIN! downloaden. Dus wat aarzel je nog?

Als je de Ducosimbeurs van 10 september bezoekt en daar lid wordt, spaar je de toegangskosten (€ 7) uit en verzeker je je van toezending van Spel! met de leuke Carcassonne-stickers.
Comments