Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Goliath brengt voetbalspel Foooz

Geplaatst 29 jan. 2012 13:55 door Ronald Hoekstra   [ 29 jan. 2012 13:56 bijgewerkt ]
Persbericht

Goliath presenteert het nieuwe, uitdagende voetbalspel Foooz

Eind april brengen de spellenbedenkers van Goliath, bekend van onder meer Rummikub, Rolit,  Triominos en Woordzoeker, een nieuw en uitdagend voetbalspel naar de winkels: Foooz. Een actiespel voor jong en oud, dat overal gespeeld kan worden. Op elke ondergrond en op elke plek: thuis, op school, in de voetbalkantine, op kantoor. Het is individueel te spelen en samen: wedstrijdjes één tegen één of team tegen team.
 
Net als bij voetbal gaat het bij Foooz om doelpunten maken. Maar bij Foooz gaat het er niet alleen om hoeveel doelpunten je maakt, maar vooral hoe je scoort. De uitdaging en kick van Foooz zitten dus in de trucs die je uitvoert om de bal op een spectaculaire manier in het doel te krijgen. Scoren doe je door de Foooz-speler bij zijn armen vast te pakken en de bal een tik te geven met het voetje. Er zijn diverse voetjes met elk hun speciale effect. En er zijn in totaal zestig truckaarten met vier niveaus, van eenvoudig tot zeer lastig. In de winkel liggen straks vier Foooz-sets:


FOOOZ PRO
De complete set waarmee je alle trucs razendsnel onder de knie hebt. Deze set bevat alles om een professionele wedstrijd te spelen en vele trucs uit te voeren: twee spelers, twee doelen, twee opzetvoetjes, twee ballen, acht trick cards, twee stickersheets, twee target cards en een handleiding. Daag je vrienden of collega's uit en win. Adviesprijs: € 19,99.


FOOOZ STARTER
Er zijn vier starter sets met vier verschillende spelers. Train jezelf om de trucs op de kaarten zo snel mogelijk uit te voeren. Elke set bestaat uit een speler, een opzetvoetje, een bal, vier trick cards, een stickersheet en een handleiding. Adviesprijs per set: € 9,99.
 

FOOOZ CHALLENGE
Daag je vrienden uit met de Foooz-goals. Train jezelf om de trucs op de kaarten snel onder de knie te brengen. Foooz Challenge bestaat uit een speler, een doel, een opzetvoetje, een bal, vier trick cards, een stickersheet en een handleiding. Adviesprijs: € 12,99.
 

FOOOZ GEAR
Een prikkelende uitbreiding van elke Foooz-speelset. Foooz Gear bestaat uit vier opzetvoetjes, drie ballen, liefst twintig trick cards, een stickersheet, drie target cards, een handleiding en een muur van drie cardboardspelers. Adviesprijs: € 7,99.

 
 
 
 

Comments