Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Najaarsspellen van Goliath

Geplaatst 14 jun. 2011 03:02 door Ronald Hoekstra   [ 16 jun. 2011 00:07 bijgewerkt ]
Persbericht

Goliath presenteert dit najaar drie vrolijke jeugdspellen

De spellenbedenkers van Goliath, bekend van Rummikub, Rolit, Triominos en Woordzoeker, brengen dit najaar drie nieuwe jeugdspellen naar de winkels: Het spannende Mr. Creepy's Tomb of Doom, behendigheidsspel Sammie de Zeehond en action game Tik Tak Boem Junior.
 

MR. CREEPY'S TOMB OF DOOM
Een nieuw en razend spannend spel (33,25 euro) voor twee tot vier spelers vanaf zes jaar. Mr. Creepy bewaakt een mysterieuze schatkist. Rol de dobbelsteen en voer de opdracht uit. Als de opdracht is volbracht, pak je een sleutel en probeer je de schatkist te openen. Heb je de verkeerde sleutel, dan begint Mr. Creepy te schudden en met zijn tanden te ratelen. Heb je de juiste sleutel, dan opent de schatkist en win je een munt.

 
 
SAMMIE DE ZEEHOND
Een behendigheidsspel (33,25 euro) voor één tot zes spelers vanaf vier jaar. Gooi de ringen om de nek van Sammie. Dat is niet zo eenvoudig als het lijkt, want de zeehond beweegt zijn hoofd van voren naar achteren en van links naar rechts. Maar als het lukt, word je ook beloond. Dan blaft Sammie vrolijk en klapt hij blij in zijn handen.
 

TIK TAK BOEM JUNIOR
De juniorversie (24,80 euro) van de populaire action game. Geschikt voor twee tot zes spelers vanaf zes jaar. Met liefst tachtig themakaarten voor explosief veel spelplezier. Verzin razendsnel woorden rond een thema voordat de bom in je handen ontploft. Kun jij je koelbloedigheid bewaren en ben je bestand tegen het dreigende getik van de bom?
Comments