Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Nieuwsbrief Michael Schacht augustus 2011

Geplaatst 13 aug. 2011 05:47 door Ronald Hoekstra
Nieuwsbrief Michael Schacht augustus 2011

In de nieuwsbrief van Michael Schacht kun je o.a. de volgende nieuwtjes vinden.

Zijn volgende grote spel verschijnt bij Argentum. De naam staat nog niet vast en de illustraties van Dennis Lohausen zijn nog niet klaar. Het is een spel voor 2 tot 4 spelers met zeer eenvoudige regels, maar verrassend veel mogelijke strategieën in minder dan een uur. Bij Cliquenabend kun je een uitgebreide videotoelichting op het spel vinden.

Na de ijsbeer, de gorilla, de beer en de octopus komt er ook dit jaar weer een extra dier voor Zooloretto. Tijdens Spiel kun je deze bij de Abacusstand 10-40 halen, uiteraard zolang de voorraad strekt. Let meteen op extraatjes voor Gold! en Valdora.

Michael Schacht heeft ook meegewerkt aan een nieuwe versie van Scotland Yard: Zwitserland. Het spel was een van zijn favorieten in zijn jeugd en hij vond het dan ook geweldig om er aan mee te mogen werken.

Bij Simply Fun USA komt het spel My Monster uit. Kinderen vanaf 5 jaar moeten onderdelen van een monster verzamelen door ontbrekende vormen uit een zak te halen, natuurlijk zonder te kijken. Het komt dus op voelen aan.

Christian Hermann heeft de spelregels van alle Zooloretto spellen en uitbreidingen samengevoegd tot één boekwerk dat nauwelijks ruimte voor vragen over laat. Op de Zooloretto website kun je deze downloaden.

Comments