Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Nieuwsbrief The Gamemaster september 2011

Geplaatst 12 sep. 2011 03:20 door Ronald Hoekstra
Nieuwsbrief
 

Imperial 2030 genomineerd voor Nederlandse Spellenprijs!

Op 1 september is bekend geworden dat het strategische bordspel IMPERIAL 2030 van Speluitgeverij The Game Master genomineerd is voor de Nederlandse Spellenprijs 2011. Wij feliciteren auteur Mac Gerdts van harte met dit uitstekende spel en bedanken de winkeliers die zich hebben ingezet om dit spel een succes te maken. Natuurlijk hopen wij na de verkiezing van De Ontembare Stad (2005) en Cuba (2008), om nu voor de derde keer de Nederlandse Spellenprijs te winnen.
 
IMPERIAL 2030 is te koop bij alle betere spellenspeciaalzaken en het is nog steeds mogelijk om met de kampioenschappen mee te doen. Tijdens Spellen aan Zee (Den Haag) en tijdens Ducosim (Amersfoort) is het mogelijk IMPERIAL 2030 te spelen.
En stemmen op IMPERIAL 2030 is natuurlijk helemaal geweldig, je kunt je stem uitbrengen op t/m 30 september op de site van De Nederlandse Spellenprijs. In totaal zijn er 8 spellen genomineerd waaronder IMPERIAL 2030. Als je stemt kun je een spellenpakket winnen, dus doe het vandaag nog.


Voorverkoop programma Fortuna van start, bestel je eigen spel nu alvast met korting en premium!

De nieuwe Rieneck & Stadler, Fortuna, komt er aan. Op 30 september komt het spel van de ontwerpers van populaire bordspellen als Cuba, De Kathedraal en Brug naar de Hemel naar Nederland en België. Iedereen kan het spel nu bestellen. Bij jouw spellenspeciaalzaak in de buurt (in Nederland en België) of direct bij The Game Master (alleen voor Nederlandse klanten). De eerste 250 gelukszoekers krijgen bij hun pre-order een set speciale Fortuna dobbelstenen. Bestel jouw exemplaar van Fortuna vandaag nog en profiteer van een korting waardoor je voor het spel maar € 33 betaalt (winkelprijs € 37,50). En doe dit zo snel mogelijk om de dobbelstenen er gratis bij te krijgen.
 
In totaal zijn er maar 250 sets beschikbaar. Bestellen voor 1 oktober betekent in ieder geval dat je van de korting profiteert en het spel als één van de eersten in huis haalt. Let op! Deze speciale actie loopt niet bij webshops. Informeer er dus naar bij jouw spellenwinkel. Kijk voor een complete lijst van verkooppunten van The Game Master in Nederland en België hier. De distributie in België vindt plaats via onze partner Intrafin Games naar de winkels.
Comments