Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Nieuwsbrief White Goblin Games juni 2011

Geplaatst 26 jun. 2011 15:02 door Ronald Hoekstra   [ 26 jun. 2011 15:08 bijgewerkt ]
Nieuwsbrief

Beste lezer,
 
De laatste tijd kregen we zéér regelmatig de vraag wanneer ons grootse en meeslepende bordspel Piraten & Kooplui nou precies zou verschijnen. Het is eindelijk zover! In deze nieuwsbrief vind je het antwoord op die vraag… én meer! Veel leesplezier!
 

Piraten & Kooplui: het grootste bordspelavontuur ooit!
Hoera, het is zover! Het heeft even geduurd, maar eindelijk kunnen we dan toch een concrete winkeldatum noemen voor ons langverwachte bordspel Piraten & Kooplui. Dit grootse en meeslepende avontuur, met een doos die werkelijk bomvol spelmateriaal zit, zal vanaf zaterdag 30 juli eindelijk in winkels in Nederland en België te vinden zijn. We garanderen jullie nu al dat het ’t lange wachten waard is geweest! Noteer dus in je agenda dat je op 30 juli een bezoek brengt aan je lokale (spellen)winkel!
 
Heerlijk de zomer door!
Of het nu regenachtig blijft of mooi weer wordt, met de nieuwste spellen van White Goblin Games kom je deze zomer gegarandeerd heerlijk door. Kijk maar eens op www.heerlijkdezomerdoor.nl. Daar vind je alles wat je wilt weten over onze gloednieuwe bord- en kaartspellen: van video trailers tot de spelregels. Je kunt er tevens een speladvies op maat krijgen, zodat je precies die titel vindt, die het best bij je past. Wederom is het aantal verkooppunten flink uitgebreid, zodat onze spellen nog makkelijker beschikbaar zijn. Mocht een winkel bij jou in de buurt onze spellen nog niet in het assortiment hebben, laat het dan zowel die winkel als ons weten en wie weet kunnen we onze spellen nog makkelijker beschikbaar voor je maken.

 
Inca Empire en Het Verboden Eiland genomineerd voor Meeples Choice Awards!
Ons veelspelerspel Inca Empire - net als Rattus, Get Nuts en Cherokee een 100% White Goblin Games release! – was evenals de Engelse versie van Het Verboden Eiland één van de 25 genomineerden voor een Meeples Choice Award! Uiteindelijk eindigde Inca Empire op een gedeelde 9e positie, wat natuurlijk een prachtige resultaat is. Het Verboden Eiland stond één positie hoger.
 
 
Spiel des Jahres: Het Verboden Eiland één van de 3 genomineerden!
Ook in Duitsland is Het Verboden Eiland niet onopgemerkt gebleven. De Duitse editie is daar één van de drie genomineerden. Naast de Meeples Choice Award dus nóg een nominatie voor dit fraaie, coöperatieve spel.
 
 
Extra bonuskaarten voor Get Nuts!
Er zijn nog steeds bonuskaarten te verkrijgen voor het knotsgekke familiespel Get Nuts. Wat moet je hiervoor doen? Elke doos van dit spel waarin 3 tot 6 eekhoorns de slag om de laatste nootjes voor de wintervoorraad aan gaan bevat een unieke code. Registreer je het spel na aankoop op www. whitegoblingames.nl, dan krijg je 10 unieke en extra kaarten die het spel nog meer variatie geven volledig gratis thuisgestuurd! Voor al die mensen die het spel reeds hebben gekocht en geregistreerd: deze kaarten zullen binnenkort worden opgestuurd naar je. Zorg er dus in ieder geval voor dat je je adres compleet en correct hebt achtergelaten. Met je registratie van onze spellen, maak je bovendien kans op een spellenpakket dat we elk half jaar verloten onder alle registraties. Hoe meer spellen je van ons registreert, hoe groter je winkans. De eerste winnares heeft haar spellenpakket als het goed is inmiddels ontvangen: Liesbet van Keymolen uit Lede (B).
 
Releasekalender
Onderstaand een overzicht van onze huidige en aankomende releases:
-          HET VERBODEN EILAND: nu in de winkel.
-          GET NUTS: nu in de winkel.
-          CHEROKEE: nu in de winkel.
-          JAMBO: nu in de winkel.
-          DWEEBIES: nu in de winkel.
-          K2: nu in de winkel.
-          PIRATEN & KOOPLUI: 30 juli 2011.
-          MONDO: 3e kwartaal.
Comments