Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Nieuws over Memoir'44 Online

Geplaatst 12 sep. 2011 14:02 door Ronald Hoekstra
Days of Wonder maakt bekend dat er twee nieuwe scenario's en twee nieuwe wapenfeiten zijn toegevoegd aan Memoir'44 Online. 

De scenario's zijn Operation Spring: een bloedig gevecht in Normandië met enkele dodelijke Duitse tanks, infanterie en artillerie, die de Canadese troepen veel problemen bezorgden. En Knightsbridge voor de liefhebbers van tanks. Dit woestijn scenario lijkt erg eenvoudig en op het eerste gezicht leeg. Maar je zou het wel eens heel lastig kunnen hebben om Rommel te verslaan, ondanks je numerieke overwicht. Een zeer tactisch scenario voor de Engelse troepen.

De twee nieuwe wapenfeiten zijn Desert Rats, als je alle scenario's van het Mediterranean Theater army pack weet te winnen als commandant van de Engelsen. En Desert Fox, als je dat weet te bereiken als commandant van de Duitsers.

Je hoeft niets te downloaden of the upgraden om deze scenario's en wapenfeiten te verkrijgen. Start gewoon Memoir'44 Online en het is beschikbaar. Je moet dan wel een rang bereikt hebben die hoog genoeg is om de scenario's te zien. Of je moet "All" kiezen in het "Show" filter van de scenariolijst.
Comments