Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Nieuws van The Gamemaster

Geplaatst 19 feb. 2013 14:51 door Ronald Hoekstra
Nieuwsbrief. The Gamemaster kondigt in de nieuwsbrief van februari 2013 twee nieuwe spellen aan: Tzolk'in en Countdown Special Ops.
Tzolk'in
: Vanwege de grote belangstelling voor Tzolk’in is de introductie ruim een maand vervroegd. Dit innovatieve spel is 
gebaseerd op de Maya kalender en dit vind je dan ook terug in het spelmechanisme. In dit Tzolk’in ben jij de leider van een Maya stam en is het aan jou om je arbeiders slim in te zetten en op het juiste moment hiervan de vruchten te plukken. De met elkaar verbonden tandwielen worden aangedreven door de centrale Tzolk’in kalender. Hierdoor bewegen de arbeiders in de vijf kleinere tandwielen op het spelbord. Hoe langer je ze laat staan, des te groter de opbrengst. Het is aan jou de taak om je arbeiders dan ook zo effectief mogelijk in te zetten. Ontgin grondstoffen, richt gebouwen op, houd de goden te vriend en groei uit tot het sterkste stamhoofd. 
Countdown Special Ops
: Met trots kondigt the Gamemaster aan dat COUNTDOWN Special Ops in September 2013 uitkomt! Het spel heeft bij meerdere playtests zéér goede reacties ontvangen en is daarom straks in een groot aantal landen te verkrijgen. In COUNTDOWN Special Ops zijn de spelers de helden die ons beschermen tegen terroristische dreigingen als: bommen, gijzelingen en terroristische cellen. 1-6 spelers wordt in dit coöperatieve spel op missie gestuurd. De spelers kiezen daarbij hun eigen special Ops om samen de missiedoelen te bereiken. COUNTDOWN is volledig modulair opgezet en kan realtime gespeeld worden, daarnaast bevat het spel een spelvariant waarbij één of twee spelers verraders zijn. Een missie duurt ongeveer 30 minuten. Ook kunnen spelers een campagne spelen waarbij ze hun special Ops verder ontwikkelen en steeds zwaardere missies tot een goed einde moeten brengen.
De KoningsburchtBij het bordspel De Koningsburcht behoren de speciale winterkaarten, waardoor je de achterzijde van het spelbord ook kunt gebruiken. De winterkaarten zorgen voor een leuke afwisseling, meer interactie en een interessante opbouw in het spel. De Jonkvrouw en de Zwerver zijn twee prachtige karakters in het spel. Om de hand van de Jonkvrouw te krijgen moet je heel lang volhouden. Altijd spannend wie het meeste doorzettingsvermogen heeft. Ook de Zwerver geeft een geheel andere draai aan het spel. Nu blijkt er bij veel exemplaren van De Koningsburcht de winterkaarten te ontbreken. Reden te meer voor The Game Master om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Ze hebben nieuwe winterkaarten binnengekregen en kunnen die nu gratis opsturen naar een ieder die dit spel heeft, maar geen winterkaarten er bij heeft. Stuur een e-mail naar info@thegamemaster.nl en voeg je adres er aan toe en zij zorgen dat je de winterkaarten thuisgestuurd krijgt.
Comments