Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Releases van 999Games

Geplaatst 11 jan. 2012 14:29 door Ronald Hoekstra
Er zitten veel nieuwe spellen aan te komen bij 999Games. In januari komt al de klassieker 1830, in februari gevolgd door het 1-persoonsspel Vrijdag en een jubileumeditie van de Weerwolven van Wakkerdam met nieuwe rollenkaarten. De extra stevige kaarten zijn ook voor buitenlocaties geschikt en er kunnen 28 spelers meedoen.

In maart worden de kaartspellen Metropolis, Big Five en Olympicards verwacht en een dobbelspel van Bohnanza. Daarnaast een heruitgave van Stenen Tijdperk met een nieuwe uitbreiding: Talisman. 

In april staan er 6 mini uitbreidingen en 1 grote uitbreiding voor Carcassonne op stapel, weer een uitbreiding voor Dominion, een kinderspelletje, een razendsnel kaartspel (7ate9) en een toernooi editie van het buitenspel Kubb.

In mei staat Jakkiebak Kippenkak Verstoppertje gepland en onder voorbehoud de spellen Ora et Labora (van de auteur van Agricola en Bohnanza) en Hawaii.

In juni tenslotte een uitbreiding voor Agricola, het reactiespelletje Klik! en onder voorbehoud het coöperatieve spel Flash Point: Fire Rescue, waar je als brandweermannen zoveel mogelijk slachtoffers moet zien te redden.
Comments