Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Spellenfestival

Geplaatst 31 jul. 2017 07:48 door Ronald Hoekstra   [ 31 jul. 2017 07:51 bijgewerkt ]
PERSBERICHT

Misschien hebben jullie reeds gehoord van Spellenfestival^
Spellenfestival is een dag waarop de organisatie zoveel mogelijk mensen probeert samen te brengen om gezellig samen spellen te ontdekken en te spelen.
De editie 2017 gaat door op zondag 1 oktober in De Limburghal te Genk (Limburg) waar op een oppervlakte van 2 000 m² o.a.  999 Games, White Goblin Games, Asmodee, The Game Master, Stonemaier Games, Portal Games, Jumping Turtle Games, Haba en nog vele anderen aanwezig zijn.

Behalve gevestigde uitgevers uit binnen- en buitenland worden ook enkele ontwikkelaars welkom geheten, die hun prototypes komen voorstellen en bieden wordt plaats geboden aan een verschillende clubs om zichzelf te komen voorstellen.
Het Spellenfestival is in de eerste plaats een speelfestival waar je spellen kunt komen ontdekken en uitproberen. En dat in een gezellige en ongedwongen sfeer waar zowel de hardcore fanaat als families zich een hele dag kunnen amuseren.

De ticketverkoop^ is van start gegaan en dankzij de sponsors Het Spelhuis^ en Oberonn^ krijgen de eerste 200 tickets een gratis spel ter waarde van € 10 (op een ticketprijs van € 5. Tel uit je winst)! Er snel bij zijn is dus de boodschap.


Comments