Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Uitdaging 13

Geplaatst 21 jun. 2011 03:38 door Ronald Hoekstra   [ 21 jun. 2011 03:40 bijgewerkt ]
Bericht van de organisatie
 
Beste allemaal,

Naar aanleiding van het beperkte aantal reacties op de vorige mail voor de Uitdaging (namelijk geen enkele nieuwe aanmelding) hier nogmaals het bericht over de Uitdaging 2011:

De nieuwe datum is op basis van de datumprikker gezet op Zaterdag 13 augustus 2011.
Vanaf 10.00 kunnen jullie vol goede moed van start op een nog nader te communiceren locatie...
(zie voor meer informatie over de Uitdaging: Spelmagazijn)

Voor de definitieve aanmelding graag zo spoedig mogelijk een mailtje sturen naar uitdaging13@gmail.com, waarbij de teamdeelnemers genoemd worden met ten minste één mobiel nummer waarop het team op de dag zelf te bereiken is.
Geef tevens aan of je de vragen van de Uitdaging op CD (mp3), USB of een ander medium wilt hebben. In de laatste twee gevallen dient het medium tijdig aangeleverd te worden. Er zal één USB stick met de bestanden aanwezig zijn op de dag zelf, waarvan bestanden gekopieerd kunnen worden (de USB stick blijft van de organisatie).

Voor de teams die nog niet betaald hadden voor de vorige aanmelding, graag € 7,50 overmaken op giro 6822016 tnv S.Leever ovv Uitdaging 2011. Mocht er nu een team zijn dat al betaald heeft maar toch niet kan op de nieuwe datum, dan wordt het geld uiteraard teruggestort.

Zegt het vooral voort in jullie vriendenkringen, het zou jammer zijn als er op deze datum weer maar vijf teams kunnen meedoen...

LET OP: Bij een stand van minder dan 8 team aanmeldingen op 15 juli 2011 kunnen we geneigd zijn om de Uitdaging 2011 definitief af te gelasten, dus help ons hierbij en nodig al je vrienden ook uit! Het zou zonde zijn van alle tijd en moeite die erin gestoken is als het niet door kan gaan.

Als er nog vragen zijn, horen we het wel.

Mvg,
Sylvia en Jeroen.
Comments