Hoofdmenu‎ > ‎Actueel‎ > ‎Spellennieuws‎ > ‎

Warhammer schilderwedstrijd Walhalla

Geplaatst 17 okt. 2011 11:54 door Ronald Hoekstra
Nieuwsbrief Walhalla

Op zondag 30 oktober organiseert Spellenwinkel Walhalla een schilderwedstrijd voor Warhammer. Wil je laten zien hoe mooi je kunt schilderen, zien hoe anderen het doen of wil je het gewoon voor het eerst proberen? Het kan allemaal. De wedstrijd zowel geschikt voor de ervaren schilder als voor de beginnende schilder, want er is een deskundige aanwezig die de verschillende schildertechnieken kan leren.

Een tweekoppige jury jureert de eindresultaten en wijst de winnaar aan. Naast eeuwige roem, krijgt deze een cadeaubon van Walhalla ter waarde van € 20,00.

De wedstrijd gaat puur om het schilderen. De deelnemers kunnen bij aanvang een modelletje kiezen uit een aantal in elkaar gezette en zwart gespoten miniaturen van de Dark Elf Warriors (Fantasy) of de Chaos Space Marines (40K) en krijgen vervolgens de gelegenheid deze in 4 uur tijd zo mooi mogelijk maken.

Spellenwinkel Walhalla zorgt voor verf, washes, waterpotjes en dergelijke. Verder worden er standard brushes en fine detail brushes ter beschikking gesteld. Wil je gebruik maken van andere soorten kwastjes, dan mag je die zelf meenemen.

Vanaf 12:00 uur is de winkel open en de aanvang van de wedstrijd is om 12:30 uur. Om 16:30 uur volgt de jurering en het bekendmaken van de winnaar. De kosten zijn € 7,50 per deelnemer.

Wil je deelnemen? Geef je dan op bij Walhalla, via de mail of telefonisch (023-5578092).

Spellenwinkel Walhalla
Tussenweg 31, Hoofddorp
023-5578092
www.spellenwinkelwalhalla.nl
Comments