FAQ Reclame

Kunnen we reclame maken via Spelmagazijn?


Over het maken van reclame heeft Spelmagazijn nog geen echt beleid. Het is niet de bedoeling dat de informatie van Spelmagazijn "gekleurd" gaat worden door belangen van adverteerders: het is een onafhankelijke website die als hobby is opgezet. Tevens is het niet de bedoeling dat de informatie in Spelmagazijn ondersneeuwt in reclamebanners of iets dergelijks. Toch kan Spelmagazijn interessant zijn, omdat het aantal bezoekers weer gestaag groeit. Vooralsnog is het beleid heel terughoudend en met de aantekening dat het te maken moet hebben met de bordspellenbranche, maar het is natuurlijk altijd mogelijk hierover te overleggen.


Er zullen geen links naar casino-, gok- of backgammonwebsites worden opgenomen. Dus bespaar je moeite me hierover te benaderen.


Recensie exemplaren van spellen zullen altijd met de grootste zorg worden behandeld. De beschrijvingen van deze spellen worden zo spoedig mogelijk geplaatst, ook als de waardering voor het spel negatief is. Aangezien Spelmagazijn geen werk maar hobby is, kan het soms voorkomen dat bepaalde updates even op zich laten wachten. Het kan ook mogelijk zijn dat de beschrijving uiteindelijk niet meer wordt geplaatst, maar dat proberen we uiteraard te voorkomen.


Denk je dat jouw reclame iets toe voegt aan mijn website, stuur me dan gerust een e-mail. Het kan echter even duren voordat ik reageer, want ik bekijk per aanvraag de toegevoegde waarde voor mijn website.