Snowgame

Algemeen

Snowgame is een combinatie van spellenavonden en wintersport. De vakantie is meer dan een 'gewone' wintersport waarbij er 's avonds in de diverse appartementen enkele spelletjes gespeeld worden. Ten eerste wordt er niet alleen iets geboden voor de actieve skiërs, maar kunnen spellenliefhebbers ook gewoon voor de gezelligheid meegaan. Daarnaast moet de ambiance ook sfeervol zijn en uitnodigen om spellen te gaan spelen. Daarom wordt er altijd gekozen voor een ruime accommodatie in een mooi dorpje.

Snowgame is geen commerciële activiteit, maar gewoon een gezellige activiteit voor en door spellenliefhebbers!

Bijzonderheden

Ski-ervaring is niet nodig, maar je moet het wel leuk vinden om spelletjes te spelen als je meegaat.

Het is niet noodzakelijk om met meerdere personen in te schrijven. Doordat er 's middags of 's avonds gezamenlijk spelletjes gespeeld worden, heeft de ervaring geleerd dat je gemakkelijk opgenomen wordt in de groep.

Snowgame is voor het eerst georganiseerd in 2005.

Meer informatie

Snowgame vindt ieder jaar in maart plaats. Wil je meer weten over Snowgame, dan kun je een e-mail sturen naar: snowgame.mail@gmail.com

Spelmagazijn en Snowgame

Spelmagazijn is al diverse keren meegeweest met Snowgame. Daarnaast zijn ook al verscheidene medespelers met Snowgame naar de sneeuw geweest. De ervaringen en foto's kun je bekijken in onderstaande verslagen: