Ducosim Spellenbeurs

Naam: Ducosim

Datum: 14 mei 2022

Locatie: Theater de Flint, Amersfoort

Website: www.ducosim.nl

Algemeen

Ducosim organiseert vier drie keer per jaar een spellenbeurs in de Flint in Amersfoort. Vroeger stonden deze spellenbeurzen bekend als de Ducosim Conventie en werden ze in de Jaarbeurs in Utrecht gehouden.

Er is genoeg op de beurs te beleven:

  • Er worden demonstraties van nieuwe en oude spellen gegeven door diverse Nederlandse uitgevers.

  • Participatiespellen worden uitgelegd en gespeeld (iedereen mag mee doen).

  • Er zijn verschillende stands waar je (met korting) spellen kunt kopen.

  • Er worden regelmatig toernooien gehouden, waaronder het NK Bordspellen.

  • Jaarlijks -tijdens de winterspellenbeurs- is er ook een bordspellenveiling, waarbij de leden eigen bordspellen kunnen aanbieden. Deze worden vervolgens op professionele wijze geveild.

  • Op elke beurs (behalve de winterbeurs) is er een Bring & Buy stand. Daar kunnen Ducosim leden tegen een kleine vergoeding hun overtollige spellen ter verkoop aanbieden.

  • Wil je zelf een (nieuw) spel uitproberen, dan is dit ook mogelijk: er zijn tafels beschikbaar om gewoon te gaan spelen. Je kunt ook organisatie even e-mailen, zij zorgen er dan voor dat er een tafel voor je gereserveerd wordt.

Entreeprijzen en openingstijden

Als Ducosimlid mag je gratis naar binnen, de entree voor niet-leden bedraagt € 7,00. Eénmaal per jaar mag een Ducosimlid een introducee meenemen die eveneens gratis naar binnen mag. Vooraf aangekondigde groepen met minimaal 6 personen mogen voor € 5,00 p.p. naar binnen. De groep moet zich uiterlijk een week voorafgaand aan de beurs per e-mail aanmelden als groep die voor de korting in aanmerking wil komen.

De spellenbeurs begint om 10:00u en duurt tot 17:30u.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de Ducosim Spellenbeurzen, kijk dan eens op de website van Ducosim.